fbpx
Trasplantament capil·lar

Trasplantament capil·lar

La pèrdua dels cabells en homes i dones és un problema estètic i emocional sever. En el cas de l’alopècia androgenètica o calvície típica masculina implica veure’s de més edat i amb la pèrdua de la proporció facial.

Un trasplantament de cabell es pot definir com una redistribució fol·licular del cuir cabellut, en què es retiren fol·licles de l’àrea on hi ha pèl: àrea donant del pacient (regió occipital i temporal del cap, zones no influenciades per l’acció genètica i hormonal) amb uns resultats totalment naturals. A la línia d’implantació frontal evita l’aspecte antiestètic que podia produir-se anteriorment amb altres tècniques com els «flocs de canell».

Preguntes freqüents

Utilitzem la tècnica FUE, en què les unitats fol·liculars (unitat fol·licular: agrupació de pèls) es trasplanten una a una. Els cabells de la zona donant han de ser rasurats per deixar-los amb un llarg de 0,5 a 1 mm. Aquesta zona serà adormida mitjançant anestèsia local, per la qual cosa el pacient roman despert durant la intervenció.

Com que no és necessària l’hospitalització, el pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària. Les microcicatrius produïdes per l’extracció fol·licular seran poc visibles.

Des del dia 1 de l’empelt capil·lar, el fol·licle pilós trasplantat seguirà un procés de creixement, amb variacions lleugeres, tindrà aquestes fases d’evolució.

1r mes després d’un empelt capil·lar:

Els cabells implantats cauran iniciant un cicle nou de creixement mantenint-se en fase de repòs dels següents 2-4 mesos.

3r i 4t mes després de l’empelt capil·lar:

El cabell trasplantat comença a créixer. Inicialment surt fi i no sortiran tots els implantats, però lentament aniran agafant gruix i apareixeran nous cabells.

6è mes després de l’empelt capil·lar:

El cabell agafa cert gruix i longitud. Encara no tindrà tota la població fol·licular però s’apreciarà una densitat més gran.

9è – 12è mes després de l’empelt capil·lar:

En aquests 3 darrers mesos ja es pot apreciar el resultat final de l’empelt capil·lar amb un cabell de més gruix i aconseguint una gran densitat.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats