fbpx

Equip mèdic

DR. VÍCTOR CABRERA

Especialista en cirurgia plàstica, reparadora i estètica.

El Dr. Víctor Cabrera Mas, amb número de col·legiat 50.169 de Barcelona, es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a l’Hospital Clínic per la Universitat de Barcelona. Va realitzar l’especialitat en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica via MIR a l’Hospital Germans Trias i Pujol, amb especial interès en els camps de cirurgia estètica, cirurgia reconstructiva mamària i microcirurgia.

Va realitzar durant aquest període formatiu rotacions per hospitals de gran prestigi, entre ells destaquen la Unitat de Cremats de l’Hospital Vall d’Hebron (Barcelona), el ChangGung Memorial Hospital (Taipei, Taiwan) i el Centre Mèdic Teknon (Barcelona).
Destaca l’acreditació obtinguda pel Comitè Europeu de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (EBOPRAS), després de ser examinat a Brussel·les, que convalida l’especialitat en l’àmbit europeu i li permet exercir professionalment en els centres de major prestigi de la Unió Europea…

El Dr. Cabrera actualment centra la seva activitat en la pràctica de cirurgia estètica i reconstructiva en DERMAESTHETICS després d’anys de combinar l’atenció en la sanitat pública dedicat principalment en la cirurgia reconstructiva mamària i la microcirurgia i col·labor professional en cirurgia estètica en l’àmbit privat.
A més continua participant de manera activa en nombrosos congressos nacionals i internacionals de Cirurgia Plàstica, ampliant la seva formació.

És membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (SECPRE) i de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (SCCPRE) i Fellow del Comitè Europeu de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (EBOPRAS).

Veure més

DR. FERRAN BALLESCÀ

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a l'Hospital Clínic per la Universitat de Barcelona.

Va realitzar l’especialitat de Dermatologia Mèdic Quirúrgica i Venereologia, via MIR, a l’Hospital Germans Trias i Pujol (2013-2017), quedant entre els primers opositors de la convocatòria nacional MIR de 2013.

Entre 2017 i 2022 va romandre com a Adjunt especialista en el mateix centre, participant en més de 20 publicacions d’alt impacte nacional i internacional, així com en nombrosos Assajos Clínics.
Durant la seva formació va mostrar especial interès en el diagnòstic i tractament quirúrgic del càncer cutani, en la dermatologia pediàtrica, les al·lèrgies i les malalties inflamatòries de la pell, sent a més referent en el centre de l’estudi i el tractament de les malalties del pèl i les ungles, així com de la psoriasi.

D’aquesta gran passió es deriva la consecució del Màster en Tricologia i Trasplantament Capil·lar obtingut per la Universitat Alcalá de Henares, que li permet ser un dels pocs tricólegs acreditats a Espanya. Ha compaginat el seu treball a l’Hospital Germans Trias i Pujol amb la seva labor privada en la clínica dermoestètica Dèrmic, de gran reputació en l’àmbit nacional, així com amb la seva labor de cirurgià capil·lar.

Actualment es troba treballant en la clínica Dermaesthetics. Continua participant de manera activa en nombrosos congressos nacionals i internacionals de Dermatologia, ampliant la seva formació. És membre i antic vocal de la Junta de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia (AEDV), així com de la Societat Catalana de Dermatologia (SCD). És membre del Grup Espanyol de Psoriasi (GPS).

Veure més