Plasma ric en plaquetes

Plasma ric en plaquetes

El plasma ric en plaquetes (PRP) o bioestimulació capil·lar és un procediment científicament provat que s’utilitza per tractar la caiguda dels cabells i augmentar la densitat capil·lar. És eficaç en alopècia androgenètica, efluvi telògen i per augmentar la densitat capil·lar tant en homes com en dones.

Preguntes freqüents

Consisteix a extreure sang del pacient (com si fos una analítica normal) per després centrifugar i seleccionar del plasma la concentració més rica en factors de creixement (un conjunt de proteïnes i plaquetes de la nostra sang que regeneren els teixits). El plasma s’aplica al cuir cabellut mitjançant petites injeccions amb una agulla molt fina. La durada del tractament és d’uns 20-30 minuts, no cal cap cura específica després de la sessió i la incorporació a les activitats és immediata. No té cap efecte secundari ni produeix efectes adversos que el tractament es fa amb la nostra pròpia sang. Es recomanen 3 sessions.

Els resultats s’aprecien des de la primera sessió. El primer que es nota és una reducció del nombre de cabells que cauen. Als 3 mesos es comença a observar una redensificació capil·lar variable a cada pacient.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats