fbpx
Marques d’acne

Marques d’acne

Un dels factors principals en la producció d’acne són l’excés de seu i la hiperplàsia de les glàndules sebàcies. L’acne apareix quan el seu no pot deixar la pell perquè el fol·licle pilós està bloquejat.

Això pot donar com a resultat el creixement de bacteris sota la superfície de la pell. Pot aparèixer una inflamació i el trencament d’una àrea inflamada pot portar a cicatrius.

Preguntes freqüents

El tractament amb llum premuda intensa pot millorar les lesions produïdes per l’acne ja que funciona reduint la irrigació de sang a la glàndula sebàcia, la qual redueix la producció de seu sense danyar el teixit circumdant. Es recomanen unes 3 sessions separades d’1 mes aproximadament. És una tècnica perfectament combinable amb la realització de pílings químics per a millorar l’aspecte de marques i cicatrius d’acne.

El pacient pot incorporar-se de manera immediata a les activitats de la vida diària. Es recomana protegir-se de l’exposició solar amb un fotoprotector alt FP50+ no gras ni comedogénico almenys 15 dies després del procediment.

Els resultats són visibles després de dues setmanes de la sessió.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats