Lipotransferència

Lipotransferència

La lipotransferència és una cirurgia que combina una liposucció amb un augment de volum d’una altra zona del cos usant el mateix greix processat del pacient.

Així doncs, hi ha diferents tècniques d’extreure el greix i diferents zones com l’abdomen o les cartutxeres que, posteriorment, es pot infiltrar als glutis, mames, espatlles.

Preguntes freqüents

El procediment d’una lipotransferència té una durada aproximada de 2 hores i es fa sota anestèsia general habitualment. Les incisions són molt petites, d’aproximadament 1 centímetre, per tant són invisibles amb el temps.

Després d’una setmana, el pacient podrà recuperar la rutina habitual. Abans d’aquest temps, recomanem als pacients un repòs relatiu i que no facin gaires esforços. Els resultats definitius depenen en gran mesura de les cures postoperatòries del pacient. Algunes d’aquestes cures són: Guardar repòs relatiu. Prendre la medicació corresponent manada pel metge. No heu de fer esforç físic durant les primeres 48 hores des de la intervenció. Porteu una faixa postquirúrgica durant almenys 4 setmanes.

Un dels desavantatges principals de la lipotransferència és que el cos absorbeix al voltant del 20%-30% del greix trasplantat en les primeres setmanes. Posteriorment, el resultat de la lipotransferència es veurà mantingut al llarg del temps.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats