Lifting de braços

Lifting de braços

El lífting de braços o braquioplàstia és una tècnica utilitzada per definir el contorn del braç. Consisteix a eliminar i estirar la pell penjant i l’excés de greix. Els dipòsits de greix es localitzen al llarg de la cara interna dels braços i fins i tot a la regió axil·lar o als costats.

Aquesta cirurgia es planteja amb més freqüència després de pèrdues importants de pes o cirurgia postbariàtrica. A més, hi ha altres factors com l’edat i la mala qualitat de la pell.

 

Preguntes freqüents

Aquesta intervenció la fem sota anestèsia general i en règim d’hospital de dia (et podràs anar al teu domicili el mateix dia de la intervenció sense necessitar ingrés hospitalari). A la intervenció es realitza la resecció del sobrant de pell, quedant una cicatriu amagada a la cara interna del braç.

L’endemà de la cirurgia et farem la primera cura: et retirarem els maneguets de pressoteràpia i et curarem les incisions. Si hem col·locat uns drenatges serà el moment de retirar-los i et podràs dutxar de manera normal retirant-te els maneguets només pel moment de la dutxa. Al lífting braquial mínimament invasiu podràs reincorporar-te a la teva vida social i laboral immediatament quedant limitades algunes activitats esportives. En cas de cirurgia convencional hauràs de comptar amb 7 dies de postoperatori.

Si bé el cos i la pell de cada pacient són diferents, la majoria dels homes i les dones notaran que les cicatrius dels seus braços s’han esvaït significativament després d’aproximadament 12 mesos.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats