fbpx
Eliminació de tatuatges

Eliminació de tatuatges

És possible que amb el temps algunes persones ja no se sentin identificades amb aquell tatuatge que es van fer d’adolescents. De vegades els tatuatges també poden ser una limitació per accedir a determinats llocs de treball. Gràcies a l’avenç tecnològic dels dispositius làser és possible eliminar un tatuatge a diverses sessions de manera definitiva.

Preguntes freqüents

El làser utilitza dos passos per eliminar el tatuatge, primer els pigments absorbeixen l’energia de l’emissió làser i són trencats, mentre que, en un segon pas, un pols d’alta intensitat trenca les partícules de tinta. El resultat estètic final dependrà de factors com el color de la tinta, el tipus de tatuatge, la localització, la seva antiguitat i el color de la pell del pacient.

Immediatament després del tractament es produirà envermelliment i inflor de la zona tractada. Pot tenir una sensació de cremor o cremada després del tractament, generalment aquesta sensació cedeix unes hores després del tractament. Normalment, es recomana utilitzar una crema regenerant 2 cops al dia durant la primera setmana. Es recomana protegir el tatuatge tractat del sol i, si està en una zona foto exposada, aplicar filtre solar alt FP50 +

En el transcurs de 4 a 6 setmanes, el nostre metabolisme anirà eliminant les micropartícules de pigment. No han de passar més de 8 setmanes entre sessió i sessió, ja que hi ha estudis que demostren que el procés d’eliminació de tatuatges s’alenteix. La mitjana de sessions d’un tractament complet és entre 8 i 15.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats