Depilació

Depilació

La depilació amb làser o amb llum polsada és la millor manera d’eliminar el pèl no desitjat de manera permanent en homes i dones. Per aquest motiu és un dels tractaments mèdic estètics més demandats actualment. Aquesta tècnica permet destruir el fol·licle sense causar lesions superficials a la pell.

A més, és el tractament més adequat per tractar problemes a la pell com l’hirsutisme (creixement excessiu de pèl en dones en zones en què no solen tenir-lo), o la fol·liculitis, és a dir, la inflamació de fol·licles pilosos que es pot presentar en qualsevol part de la pell.

Preguntes freqüents

Per aconseguir una depilació duradora o permanent cal destruir el fol·licle pilós en què creix els cabells. Els polsos de llum controlats penetren a l’epidermis i són absorbits per la melanina al pèl contingut al fol·licle.

La melanina converteix l’energia de la llum en calor. Aquesta calor es transfereix al fol·licle pilós, el qual és destruït i incapacitat per produir nou pèl. El pèl que està a la fase de descans (telògen) es tracta més tard. El tractament és només efectiu en borrissols en fase de creixement, perquè aquests estan encara adherits al fol·licle.

El pacient es pot incorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària. Es recomana no exposar-se al sol almenys durant 15 dies després del procediment.

El nombre de sessions depèn de l’àrea tractada, de la densitat de pèl i del cicle del propi pèl. Per obtenir màxims resultats se solen necessitar de cinc a vuit sessions.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats