Correcció d’ulleres

Correcció d’ulleres

Les ulleres poden aparèixer a qualsevol edat i sexe per cansament, preocupació o simplement ser una condició genètica present des de la joventut. De vegades, el que predomina és un solc a les parpelles inferiors, en altres s’associa també una coloració violàcia de les parpelles inferiors.

Les ulleres poden causar complex a les persones que les pateixen ja que la mirada és una de les zones de la cara que rep més atenció. La tècnica per millorar la zona periocular i en concret el solc de la ullera consisteix a infiltrar un àcid hialurònic específic.

Preguntes freqüents

A la injecció d’àcid hialurònic al solc de la ullera mitjançant una cànula de petit calibre. És un procediment ràpid (uns 15 minuts) que es realitza a la consulta. No és un tractament dolorós ja que de manera opcional, es pot aplicar prèviament a la zona una crema anestèsica.

L’únic àcid hialurònic del mercat que té indicació per tractar aquesta zona és el Redensity II de Teosyal. Redensifica la zona periocular ja que a més de l’àcid hialurònic que conté també porta una sèrie d’aminoàcids i vitamina B que hidraten els teixits. A més, conté anestèsic, un fet que fa confortable el tractament.

Es tracta d’un producte estèril, viscoelàstic i no permanent que no necessita cap prova d’al·lèrgia prèvia. La durabilitat del tractament s’estima al voltant de l’any.

Els resultats són immediats i completament naturals. El pacient es pot reincorporar de manera immediata a les activitats de la vida diària.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats