Augment de pòmuls

Augment de pòmuls

Els pòmuls són el marc de la cara, amb el pas dels anys anem perdent el greix que recobreix aquesta zona. Voluminitzar subtilment la regió malar ens ajuda a projectar un aspecte molt més fresc, saludable i descansat.

L’àcid hialurònic és el producte estrella per al rejoveniment facial, s’utilitza com a farciment dèrmic per la seva capacitat de farciment, per atrapar aigua i per estimular la producció de col·lagen.

Preguntes freqüents

El procediment es realitza a la consulta. Se sol aplicar una crema anestèsica abans del procediment. L’àcid hialurònic es pot aplicar mitjançant petites punxades a la zona o bé amb una cànula (un petit tub flexible). La tècnica té una durada de 20 minuts.

És una tècnica mínimament invasiva, que permet al pacient reincorporar-se immediatament a les activitats de la vida diària. De vegades, és possible l’aparició d’algun petit hematoma que es resoldrà espontàniament en pocs dies i que serà fàcilment camuflable amb el maquillatge.

Els resultats són visibles just després del procediment encara que a causa de la inflamació inicial de la zona no serà fins passada una setmana quan objectivin els resultats definitius.

Es tracta de substàncies reabsorbibles que permeten obtenir uns resultats que reverteixen naturalment amb el pas dels mesos.

La durada del farciment varia entre 12-18 mesos, per la qual cosa es poden anar modificant en funció del gust i les necessitats de cada pacient. Aquest tipus de farciment permet a moltes persones provar sense por d’equivocar-se.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats