Augment de mames

Augment de mames

És un procediment quirúrgic que es realitza per millorar la mida i la forma del pit de la dona en les situacions següents: per millorar la silueta de la dona que pensa que els seus pits són massa petits, per corregir la reducció de pit que es produeix després alguns embarassos i per corregir una diferència de mida entre les dues mames com un procediment reconstructiu després de la cirurgia tumoral de la mama.

Preguntes freqüents

Consisteix en la col·locació d’una pròtesi mamària de gel cohesiu de silicona a través d’una incisió cutània (mugró, submamària, aixella) i segons el cas situada darrere de la glàndula o darrere del múscul. Es realitza amb anestèsia general i té una durada entre 1-1:30 hores.

A les 24 hores de la cirurgia la pacient podrà anar-se’n a casa i portarà un embenat que es traurà als 3 dies. És normal en aquest període que la pacient noti molèsties i tingui les mames una mica inflades. Tots els símptomes es controlaran amb analgèsics i antiinflamatoris. És molt important durant els primers dies no fer moviments bruscos de braços o aixecar pesos.

A la setmana de la cirurgia ja es podran fer pràcticament totes les activitats quotidianes, cuinar, dutxar-se sola, vestir-se.

Els resultats s’aprecien al mes de la cirurgia quan la inflamació ha disminuït. La cicatriu serà d’una tonalitat rosada però amb els mesos es fa imperceptible.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats