Aranyes vasculars, cuperosi i angiomes

Aranyes vasculars, cuperosi i angiomes

Les dilatacions vasculars poden ser úniques en forma d’aranya o múltiples (cuperosi). Els angiomes són malformacions congènites de mida variable que poden aparèixer a qualsevol part del cos, el naixement o poc després. Actualment la tecnologia làser és la millor opció per al tractament dels angiomes o punts robí, cuperosi i aranyes vasculars perquè coagula de manera selectiva els capil·lars dilatats, sense produir mal a la pell.

Preguntes freqüents

El tractament amb llum polsada dirigeix controlats polsos de llum a la superfície de la pell. La llum és absorbida per una de les substàncies químiques naturals del propi cos: l’hemoglobina a la sang.

L´hemoglobina converteix l´energia de la llum en calor. Aquesta calor és dirigida a la paret dels vasos sanguinis, els quals són danyats i eliminats permanentment pel mecanisme de defensa del propi cos. El tractament dura pocs minuts. Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic però és perfectament tolerable. Si la cuperosi està associada a granits s’anomena rosàcia i requereix més tractament mèdic associat.

Pot aparèixer algun envermelliment lleuger o inflor local a la zona de tractament, que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (utilitzar un FP50+ menys unes 2-3 setmanes després del procediment).

Els resultats finals s’aprecien passades unes 3-4 setmanes del tractament. De vegades, per a les lesions de la cara calen dues sessions per tractar aquestes venetes. Per a les varícules de les cames, depenent de la severitat de les lesions, són necessàries de dues a cinc sessions per eliminar-les del tot.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats