Abdominoplastia

Abdominoplastia

És un procediment quirúrgic destinat a eliminar l’excés de pell i teixit gras abdominal i millorar així la silueta corporal. A més, es procedeix a reforçar la musculatura abdominal, que es distén en cas d’augments importants de pes o després d’un embaràs.

Està dirigida a persones que després de fer dietes o exercicis no aconsegueixen eliminar l’excés cutani i gras de la zona abdominal, a les dones que després d’un o més embarassos presenten laxitud de la musculatura abdominal i del teixit cutani.

Preguntes freqüents

La intervenció es fa sota anestèsia general i té una durada de 2-3 hores i requereix una nit d’ingrés a la clínica.

Consisteix a fer una incisió per sobre del pubis (la mesura depèn de cada pacient). Una segona incisió es fa al voltant del melic.

S’elimina l’excés cutani, es reforça i tensa la musculatura abdominal i es recol·loca el melic al seu lloc.

Durant els primers dies el pacient notarà molèsties o dolor a la zona abdominal que es controlaran amb l’analgèsia pautada.
Al principi estarà una mica inflada i s’anirà recuperant amb les setmanes.

Haurà de portar una faixa abdominal al voltant d’un mes, cosa que ajudarà a disminuir la inflamació de la zona.

Al voltant de les 2-4 setmanes ja es podrà reincorporar a la feina encara que no es podran fer esforços físics importants. A partir dels 2-3 mesos es pot fer una vida completament normal.

Si bé els resultats s’aprecien des de l’inici (ja que desapareix l’excés cutani), el resultat definitiu pot requerir entre 9-12 mesos, quan les cicatrius s’aplanen i es blanquegen.

En la majoria dels casos, els resultats són definitius sempre que s’acompanyi d’una dieta equilibrada i exercici periòdic.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats