fbpx
Taques

Taques

Els lentígens solars solen aparèixer després dels 30 o 40 anys. Es tracta de taques ovalades o rodones, de diferents tonalitats de marró, uniformes i que es localitzen a la cara, a l’escot, als braços o al dors de les mans. Són més grans que les pigues / efèlides i no desapareixen a l’hivern. Els lentígens solars no són cancerosos ni tenen risc de produir un càncer de pell, però ens diuen que l’exposició solar ha estat excessiva.

La millor forma de prevenció és l’ús de protectors solars i controlar l’exposició al sol i un cop ja han aparegut es poden eliminar de manera ràpida i indolora amb l’aplicació de la llum polsada intensa (IPL).

Preguntes freqüents

Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic. Tot i que es tolera bé es pot aplicar de manera opcional, una anestèsia en crema per minimitzar la sensació.

Pot aparèixer algun envermelliment lleuger o inflor local a la zona de tractament que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (utilitzar un FP50+ menys unes 2-3 setmanes després del procediment).

Els resultats són visibles des de la primera sessió. La lluminositat es percep des de la primera setmana i les taques desapareixen al cap de 10 dies. Solen caldre d’1 a 3 sessions depenent del cas amb un interval de 4 setmanes. Després podeu passar a l’etapa de manteniment, amb 1 o 2 sessions a l’any.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats