Rejoveniment

Rejoveniment

El fotorejoveniment mitjançant l’aplicació de la Llum Intensa Polsada (IPL), és un dels tractaments més moderns per recuperar la bellesa natural de la pell de forma ràpida, indolora i sense període de recuperació. L’aplicació de polsos de llum millora eficaçment els signes visibles de l’envelliment cutani, disminueix les arrugues existents, millora la textura de la pell i en torna a la cara la lluminositat. També s’utilitza per tractar taques i pigmentacions, cuperosi, petites venetes i capil·lars, vermellors, porus dilatats i seqüeles de l’exposició solar. Es poden tractar diferents àrees: cara, coll, escot, revers de les mans i diferents zones corporals. Les sessions duren de 20 a 30 minuts.

Preguntes freqüents

Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic. Tot i que es tolera bé, es pot aplicar anestèsia en crema per minimitzar la sensació.

Pot aparèixer algun envermelliment lleuger o inflor local a la zona de tractament que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (utilitzar un FP50+ menys unes 2-3 setmanes després del procediment).

Els resultats són visibles des de la primera sessió. La lluminositat es percep des de la primera setmana i les taques desapareixen al cap de 10 dies. Solen caldre d’1 a 3 sessions depenent del cas amb un interval de 4 setmanes. Després podeu passar a l’etapa de manteniment, amb 1 o 2 sessions a l’any.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats