fbpx
Rejoveniment

Rejoveniment

El foto rejoveniment mitjançant l’aplicació de la Llum Intensa Polsada (IPL), és un dels tractaments més moderns per recuperar la bellesa natural de la pell de forma ràpida, indolora i sense període de recuperació. L’aplicació de polsos de llum millora eficaçment els signes visibles de l’envelliment cutani, disminueix les arrugues existents, millora la textura de la pell i en torna a la cara la lluminositat. També s’utilitza per tractar taques i pigmentacions, cuperosi, petites venetes i capil·lars, vermellors, porus dilatats i seqüeles de l’exposició solar. Es poden tractar diferents àrees: cara, coll, escot, revers de les mans i diferents zones corporals. Les sessions duren de 20 a 30 minuts.

Preguntes freqüents

Cada pols o emissió de llum, es percep com una lleu picada o pessic. Tot i que es tolera bé, es pot aplicar anestèsia en crema per minimitzar la sensació.

Pot aparèixer algun envermelliment lleuger o inflor local a la zona de tractament que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament (utilitzar un FP50+ menys unes 2-3 setmanes després del procediment).

Els resultats són visibles des de la primera sessió. La lluminositat es percep des de la primera setmana i les taques desapareixen al cap de 10 dies. Solen caldre d’1 a 3 sessions depenent del cas amb un interval de 4 setmanes. Després podeu passar a l’etapa de manteniment, amb 1 o 2 sessions a l’any.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats