fbpx
Mentoplàstia

Mentoplàstia

Podem harmonitzar el terç inferior de la cara mitjançant àcid hialurònic a la zona del mentó.

Una barbeta poc prominent pot fer que es marqui més un doble mentó o papada o fins i tot que el nas es vegi més voluminosa.

Preguntes freqüents

El procediment es realitza a la consulta. Se sol aplicar una crema anestèsica abans del procediment. L’àcid hialurònic s’aplica mitjançant petites punxades a la zona. La tècnica té una durada de 20 minuts.

És una tècnica mínimament invasiva, que permet al pacient reincorporar-se immediatament a les activitats de la vida diària. De vegades, és possible l’aparició d’algun petit hematoma que es resoldrà espontàniament en pocs dies i que serà fàcilment camuflable amb el maquillatge.

Els resultats són visibles just després del procediment encara que a causa de la inflamació inicial de la zona no serà fins passada una setmana quan objectivin els resultats definitius.

Es tracta de substàncies reabsorbibles que permeten obtenir uns resultats que reverteixen naturalment amb el pas dels mesos.

La durada del farciment varia entre 12-18 mesos, per la qual cosa es poden anar modificant en funció del gust i les necessitats de cada pacient. Aquest tipus de farciment permet a moltes persones provar sense por d’equivocar-se.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats