fbpx
Lifting de cuixes

Lifting de cuixes

La cirurgia de les cuixes, lífting de cuixes o crural i també coneguda com a coroplàstia és una intervenció que consisteix a eliminar l’excés de pell i greix de les cuixes i tornar-hi un aspecte llis i ferm.

Aquesta intervenció es fa en persones de certa edat o persones que han experimentat una pèrdua massiva de pes. Es pot combinar també amb una lipoescultura de cuixes per abaixar el volum i que el tancament de la sutura sigui més segur.

Preguntes freqüents

En el cas del lífting de cuixes horitzontal, realitzem únicament una incisió al plec inguinal per davant i al plec subgluti per darrere, és a dir una incisió a l’engonal en tot el contorn que s’amaga completament. Aquest lífting està indicat per a pacients que no tenen un gran excés de pell obtenint molt bons resultats amb cicatrius molt poc visibles. En pacients amb grans sobrants de pell, necessiten una cicatriu que baixa verticalment en direcció al genoll.

Quant a la tornada a la vida rutinària, el pacient pot incorporar-se a la feina entre 5 i 7 dies després de la intervenció si aquest no requereix activitats físiques, o entre 15 i 21 dies en cas de fer-ho. A més, podeu tornar a la vida normal i a la pràctica esportiva en unes 4 o 5 setmanes, aproximadament. Tot això depèn de cada pacient, de les seves característiques i circumstàncies concretes, de com hagi anat l’operació i del progrés de la recuperació.

Un dels avantatges que té el lífting crural és que el seu període de recuperació és molt breu. En poc temps, es pot gaudir d’uns resultats òptims i naturals. La recuperació del lífting de cuixes sol ser evident a partir de les 2 setmanes després de la intervenció.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats