fbpx
Lifting cervicofacial

Lifting cervicofacial

És un procediment quirúrgic que ajuda a millorar els signes de l’envelliment elevant i tensant els músculs i el greix de la cara i readaptant la pell de la zona. Es poden tractar les zones de les galtes, el coll i la regió frontal.

El lífting facial es realitza de forma aïllada o conjuntament amb altres procediments com una blefaroplàstia o una rinoplàstia.

Els candidats per a aquesta cirurgia són aquelles persones amb signes de flacciditat cutània, amb caiguda de la musculatura, però que encara conserven certa elasticitat cutània. Generalment, es fa entre els 40-60 anys.

Preguntes freqüents

Es fa sota anestèsia general i pot durar diverses hores, sobretot si s’associa a altres cirurgies. Normalment, requereix una o dues nits d’ingrés a la clínica.

Les cicatrius es localitzen estratègicament en solcs naturals de la pell i a la zona dels cabells i amb el temps solen ser imperceptibles.

Els primers dies el pacient notarà inflor, molèsties i fins i tot dolor a la regió facial, que es controlaran amb la medicació indicada pel seu cirurgià.

Al cap de 2-3 setmanes el pacient apreciarà els primers resultats i es podrà incorporar a la feina.

Tot i que el procés d’envelliment continua l’aspecte de rejoveniment facial, es mantindrà durant molts anys.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats