fbpx
Arrugues nasolabials

Arrugues nasolabials

La pell de la cara és més susceptible de patir els efectes del temps, cosa que provoca la pèrdua d’elasticitat, to i fermesa de les estructures en general a mesura que avancen els anys.

Aquest deteriorament es tradueix en l’aparició de línies d’expressió que, amb l’ús i el desgast, donaran lloc a les arrugues que sorgeixen en diferents zones com les periorbitàries (al voltant dels ulls), les peribucals (al voltant de la boca), a l’entrecella, a les comissures labials o al «rictus» o solc nasogenià.

L’àcid hialurònic és el producte estrella per al rejoveniment facial, s’utilitza com a farciment dèrmic per la seva capacitat per retenir líquid i atraure aigua, a més d’estimular la producció de col·lagen.

Preguntes freqüents

El procediment es realitza a la consulta. De forma opcional es pot fer servir crema anestèsica abans del procediment. La tècnica té una durada de 20 minuts.

És una tècnica mínimament invasiva, que permet al pacient reincorporar-se immediatament a les activitats de la vida diària. De vegades, és possible l’aparició d’algun petit hematoma que es resoldrà espontàniament en pocs dies i que serà fàcilment camuflable amb el maquillatge.

Els resultats són visibles just després del procediment encara que a causa de la inflamació inicial de la zona no serà fins passada una setmana quan objectivin els resultats definitius.

Es tracta de substàncies reabsorbibles que permeten obtenir uns resultats que reverteixen naturalment amb el pas dels mesos.

La durada del farciment varia entre 8 i 12 mesos, per la qual cosa es poden anar modificant en funció del gust i les necessitats de cada pacient. Aquest tipus de farciment permet a moltes persones provar sense por d’equivocar-se.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats