fbpx
Rinoplàstia

Rinoplàstia

La rinoplàstia, coneguda també com a cirurgia estètica del nas, és una intervenció quirúrgica destinada a modificar la forma, mida i estructura del nas amb l’objectiu de millorar-ne l’aparença i/o la funcionalitat. Aquest procediment pot abordar una varietat de preocupacions, des d’aspectes estètics fins a problemes respiratoris derivats de deformitats nasals congènites o adquirides.

Els objectius principals de la rinoplàstia inclouen la millora estètica, ajustant la mida del nas, modificant la forma de la punta o del pont nasal, afinant les ales del nas i corregint desviacions o asimetries. També es pot corregir la funcionalitat respiratòria, solucionant desviacions del septe nasal i altres anomalies que dificulten la respiració.

El procediment pot realitzar-se de manera tancada, amb incisions internes que no deixen cicatrius visibles, o de manera oberta, amb una petita incisió a la columel·la (la part de teixit que separa les fosses nasals), permetent un accés més ampli per a modificacions més complexes.

Els beneficis de la rinoplàstia inclouen resultats naturals que milloren l’harmonia facial respectant les proporcions naturals, una confiança augmentada gràcies a una aparença nasal més atractiva, i la millora respiratòria solucionant problemes funcionals que dificulten la respiració.

Preguntes freqüents

Realitzem la intervenció sota anestèsia general. En funció de les necessitats, de vegades es necessita una petita cicatriu a la columel·la (rinoplàstia oberta) o únicament abordatge endonasal (rinoplàstia tancada). També segons les tècniques utilitzades, podem combinar tècniques de rinoplàstia de preservació i tècniques de rinoplàstia estructural.

La recuperació és ràpida i amb poques molèsties. Poden aparèixer alguns hematomes que desapareixen la primera setmana. La reincorporació a la vida quotidiana es fa en 2-3 dies. De vegades cal fer servir uns dies de tamponament nasal, que podem retirar després d’aquest temps.

El resultat estètic és visible immediatament, encara que la inflamació triga entre 6 i 12 mesos a desaparèixer completament.

Parlem!

Deixa'ns saber les teves necessitats
Obrir conversa
💬 Necessites ajuda?
Hola
Podem ajudar-te?